Onze dagbesteding

De Stochemhoeve

De Stochemhoeve in Leiden is een unieke locatie. Naast een camping en verhuur vakantiewoning biedt IDB Maatwerk er Dagbesteding en Kort verblijf. De activiteiten zijn zeer uitgebreid zoals onderhoud groenvoorziening, sport & spel en er is een campingwinkel. Wij leiden je graag rond en je kunt altijd een kijkje nemen op onze website. of Facebookpagina. Stuur ons een berichtje via boeking@stochemhoeve.nl.

 

Klussendienst

Klussendienst Spijkenisse voert klussen uit voor gehandicapten en 65+. Met twee bussen gaan de teams elke dag op pad om een verscheidenheid van klussen uit te voeren samen met hun begeleiders. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op de website of Facebookpagina van Klussendienst Spijkenisse en email ons via info@klussendienstspijkenisse.nl.

 

RataPlan

In Spijkenisse werkt IDB Maatwerk samen met RataPlan. In deze fantastische kringloopwinkel van Rataplan worden diverse werkzaamheden gedaan samen met andere medewerkers van RataPlan. Lees alles op de website of Facebookpagina van Rataplan.

 

Ambachtenwerkplaats

Zoetermeer is de stad waar Ambachtenwerkplaats is gevestigd. Een plek waar talenten een kans krijgen. In het gebouw van de Ambachtenwerkplaats zijn ook kledingbank MEVE! en ParticipArte gevestigd. IDB Maatwerk werkt er nauw samen met HABO GWW en Gilde klussendienst & stadstuiniers. Hier op de website of op onze Facebookpagina lees je alles.

 

Kansenfabriek

2015-10-27

De kansenfabriek in Schiedam is een plek waar bewoners kunnen ontdekken waar hun talenten liggen, door begeleiding van vrijwilligers ondervinden zij het werken in verschillende beroepen. Het is een bolwerk van leren, werken, ontwikkelen en ontmoeten. Er vinden vele activiteiten plaatsvinden zoals: workshops, ambachtswerkplaats, marktplein, kennisoverdracht, tuinbouwactiviteiten, sport & spel en kunst & cultuur. Neem ook een kijkje op onze Facebookpagina.

 

Vermeertoren

Centraal in de levendige wijk Voordijkshoorn in Delft bevindt zich in het gezondheidscentrum Vermeertoren (Pieter van Foreest), het ontmoetingscentrum voor ouderen en hun mantelzorgers. In samenwerking met de IDB Maatwerk, huisartsen, fysiotherapie, startpunt Wonen, Zorg en Welzijn, Careyn en het buurthuis de Parel biedt het ontmoetingscentrum een breed aanbod voor jong en oud geconcentreerd in één centrum.

 

De Buitenkans

In bedrijvenverzamelgebouw Staal in Delft wordt de receptie gerund door IDB Maatwerk. Gasten worden te woord gestaan en begeleid naar hun afspraak. In de receptie is tevens een koffiecorner en een ruilwinkel aanwezig waar ook buurtbewoners terecht kunnen.

 

Buurt en ZO

Het gebouw aan de Prins Hendrikstraat te Pijnacker is een verzamelgebouw en heeft een open verbinding  met de bibliotheek Oostland: een sociale en culturele huiskamer. Hier in het Sociaal Cultureel Centrum Buurt en ZO kan iedereen terecht voor educatie, lezen, advies, ontmoeting en recreatie. Ook Speelotheek Harlekino heeft een plekje gevonden in dit multifunctionele pand. In de zomer kunnen bezoekers terecht op het terras voor een hapje en een drankje, verzorgt door medewerkers van IDB Maatwerk. Neem ook een kijkje op onze Facebookpagina.

Altijd

Trainingen

We hebben trainingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid staan centraal.

Lees verder >

Zinvol aan de slag

Zinvol aan de slag bij onze dagbesteding? Bekijk ons aanbod in uw gemeente.

Lees verder >